Extra editie Parkinson, verkeer en meer


Topic > De overheid beschermt mensen en natuur onvoldoende tegen schadelijke effecten van bestrijdingsmiddelenmanifest van 36 partijenDe Tweede Kamer krijgt het manifest op 25 april 2023 aangeboden <

Updates over Covid-19 in Nederland –
ParkinsonNL mede-initiatiefnemer manifest Bestrijdingsmiddelen / ParkinsonNL –
Samen impact creëren / Parkinson Alliantie Nederland –
Laat Parkinson niet winnen / Parkinsonisme Vereniging –
Overheid beschermt mensen en natuur onvoldoende tegen bestrijdingsmiddelen / Natuur&Milieu –
Doelen Missie: wij willen Nederland verbeteren / FNV –
Innovatie / ParkinsonNL –
Deze onderzoeken maken we mogelijk / ParkinsonNL –
Drie op de vier jongeren in Zwijndrecht hebben te veel PFOS in het bloed / Standaard.be –
Het is vreselijk moeilijk om gewoon gezond te leven, hoe kan dat? / JOOP BNNVARA –
Onderzoek naar parkinson Video’s ParkinsonTV / Parkinsonisme Vereniging –
Help met een donatie Parkinson de wereld uit! / ParkinsonNL –

Niet kijken, kadootje!

Stem tegen glyfosaat
Tenslotte moedigen de organisaties de overheid aan om te stemmen tegen een Europese verlenging van de toelating van glyfosaat. ‘Glyfosaat is zeer schadelijk voor bijen, waterleven en bodemflora en er zijn grote zorgen dat het middel het risico op parkinson vergroot. Als Nederland de gezondheid van mensen en natuur serieus neemt, stemt zij in Brussel net als Duitsland straks tegen een verlenging’, aldus de organisaties


Luister Live naar Parkinson Radio Parkies 
Een stem geven aan mensen die te maken hebben met
de ziekte van Parkinson, en algemene voorlichting geven

Gepubliceerd door Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer

PARKINSON(ISME) EN VERKEERSDEELNEMER Voorwoord Sinds april 2019 heb ik de diagnose Parkinson en moest mijn werkzaamheden als rijinstructeur, rijangstcoach en handels agent staken. Hierop heb ik besloten om mijn skills in te zetten als vrijwilliger voor de Parkinson Vereniging. Dit met doel om mijn mede Parkinsonians te kunnen ondersteunen met advies in onder andere Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer. Met meer dan 35 jaar ervaring als Rij instructeur, Faalangstdeskundige, Rijangst coach, Verkeersdocent en Inzicht in het karakter van mensen, Menskunde, Psychologie, Savoir-vivre (vermogen om sociaal met anderen om te kunnen gaan en zich maatschappelijk gepast en welgemanierd te gedragen) en Wereldkennis kan ik u ondersteunen. Door mijn expertise ben ik uitstekend in staat om het beste in mensen naar boven te halen. Heeft u een vraag schroom dan niet om deze via de website of per mail aan mij te stellen. Deze website is een verlengstuk voor de website van de Parkinson Vereniging. Als geen ander weet u wat de ziekte Parkinson met u en uw naasten doet. Het kan u op diverse manieren belemmeren om deel te nemen aan het verkeer. Zowel als voetganger (met stok, rollator), fietser (twee of driewielig), scootmobiel, invalide voertuig en automobilist kan het zeer complex worden als er op enige wijze angsten bij gaan ontstaan. De opzet van deze website is zo dat ik u van alle soorten angsten bij het autorijden iets mee wil geven. Maar dit is uiteraard ook toepasbaar op andere weggebruikers zoals voetganger (freezen) en fietser (balans) in de breedste zin van het woord. Dit is niet alleen voor u van toepassing, maar ook voor diegene die met u mee is. Ik wens u nog veel veilige kilometers toe en hoop dat u iets aan mijn adviezen heeft. Vriendelijke groet, Hans van Geluk Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: