TOPIC NIEUWS

Zo weet je zeker dat jouw donatie goed terechtkomt

CBF-erkenning: zo weet je zeker dat jouw donatie goed terechtkomt

Trots als een pauw, dat zijn we! ParkinsonNL heeft namelijk de CBF-erkenning ontvangen. Dit keurmerk wordt alleen gegeven aan erkende goede doelen. Hiermee weet je zeker dat jouw donatie goed terechtkomt. 

Wat een mooi nieuws: ParkinsonNL is toegevoegd aan de lijst met goede doelen die de CBF-erkenning mogen dragen. Deze erkenning is het enige officiële keurmerk van goede doelen in Nederland. Wij wisten natuurlijk wel dat we goed bezig waren, maar nu kunnen we ook echt aan jou, en alle andere donateurs, bewijzen dat jouw gift goed wordt besteed. 

Keurmerk voor goede doelen

Je kunt de CBF-erkenning herkennen door bovenstaand logo.

Het CBF is namelijk een onafhankelijke organisatie en houdt toezicht op de Erkende Goede Doelen in Nederland. Deze organisatie zorgt er dus voor dat deze goede doelen hun beloftes nakomen en eerlijk opereren. Het CBF controleert ook of goede doelen wel aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen de organisaties die aan deze strenge eisen voldoen, kunnen de Erkenning krijgen. 

Kort samengevat: geef je geld aan een goed doel dat de CBF-erkenning gebruikt? Dan kun je dit met een gerust hart doen. Jouw bijdrage wordt namelijk besteed door een organisatie die de wereld beter maakt, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich laat controleren.

Lees verder op

logo
https://www.parkinson.nl/Wilt u doneren? U doet dat bij de fondsenwerver ParkinsonNL!
Wordt u ook lid van de Parkinson Vereniging?

De Parkinson Vereniging is een actieve vereniging die zich inzet voor een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor de ruim 52.000 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. De rol van partners en kinderen (soms tevens mantelzorger) krijgt ruim aandacht.

Samen kunnen we een einde maken aan Parkinson!

Bekijk de bronnen hieronder om ons te helpen P revent, A dvocate, C are for, en T reat Parkinson.
Toon uw toewijding om deze ziekte te beëindigen door hier uw naam toe te voegen. Tekent u ook het PACT? Klik op de link hieronder,%d bloggers liken dit: