Over mij

Hans van Geluk

Vrijwilliger Parkinson Vereniging
Patiëntonderzoeker bij de DUPARC-drive2 studie (scroll op de linkpagina naar beneden)

Sinds mei 2019 heb ik de diagnose Parkinson en moest mijn werkzaamheden als rijinstructeur, rijangstcoach en handels agent staken. Hierop heb ik besloten om mijn skills in te zetten als vrijwilliger voor de Parkinson Vereniging. Dit met doel om mijn mede ‘Parkinsonians’ te kunnen ondersteunen met advies in onder andere Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer. Met meer dan 35 jaar ervaring als Rij instructeur, Faalangstdeskundige, Rijangst coach, Verkeersdocent en Inzicht in het karakter van mensen, Menskunde, Psychologie, Savoir-vivre (vermogen om sociaal met anderen om te kunnen gaan en zich maatschappelijk gepast en welgemanierd te gedragen) en Wereldkennis kan ik u ondersteunen.
Door mijn expertise ben ik uitstekend in staat om het beste in mensen naar boven te halen. Heeft u een vraag schroom dan niet om deze via de website of per mail aan mij te stellen.


Deze website is een verlengstuk voor de website van de Parkinson Vereniging.

Als geen ander weet u wat de ziekte Parkinson met u en uw naasten doet. Het kan u op diverse manieren belemmeren om deel te nemen aan het verkeer. Zowel als voetganger (met stok, rollator), fietser (twee, driewielig of vierwielig), scootmobiel, invalidevoertuig en automobilist kan het zeer complex worden als er op enige wijze angsten bij gaan ontstaan.

De opzet van deze website is zo dat ik u van alle soorten angsten bij het autorijden iets mee wil geven. Maar dit is uiteraard ook toepasbaar op andere weggebruikers zoals voetganger (freezen) en fietser (balans) in de breedste zin van het woord.

Dit is niet alleen voor u van toepassing, maar ook voor diegene die met u mee is.

Ik wens u nog veel veilige kilometers toe en hoop dat u iets aan mijn adviezen heeft.

Vriendelijke groet,

Hans van Geluk

Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer

Note: momenteel is het UMCG bezig met een nieuwe pilot voor de verdere studie DUPARC-drive: Staying Mobile with Parkinson’s Disease genoemd. Ik zal hierin deelnemen als patiëntonderzoeker en houd u uiteraard hiervan op de hoogte middels de ‘Nieuws’ pagina.

DUPARC

%d bloggers liken dit: