Nawoord

“Beste lezer, geïnteresseerde,

Deze website is bedoelt voor alle leeftijd Parkinsonians, dus ook voor onze Yoppers (Generatie X, Y en Z) onder ons”.

“Dank voor uw bezoek aan mijn website. Ik heb getracht een zo duidelijke en brede informatie over Parkinsonians en Rijangst aan te bieden. Mocht u op enigerlei wijze iets gemist hebben of een suggestie, feedback of opmerking hebben verneem ik dat graag”.

“De website delen met anderen is lief, bij voorbaat dank!”  

“Voor advies kunt u contact met mij opnemen en uiteraard ook via de andere benoemde instanties of de  Parkinson Vereniging”.

“Warme groet,

Hans van Geluk”


“Het zal een hele klus worden om over uw angst heen te stappen. Maar als u zelf écht gemotiveerd bent, dan zal het u vroeger of later lukken om weer zonder spanning de auto in te stappen. Het duurt wel even voordat u dat bereikt; reken op zeker vijf à zes maanden. In deze periode zal er veel moeten worden geoefend. Graag willen wij u daarbij van advies voorzien”.

Op de website kunt u bekijken waar er een goede rijangstcoach bij u in de buurt is die aangesloten is bij het Rijangst-label wat een onderdeel is van het IPZO (angstbehandelcentra). Bedenk u dat angstklachten zoals rijangst een goede prognose hebben.

Voor andere problematiek betreffende Parkinson en autorijden kunt u ook hier bij de Parkinson Vereniging kijken. Uiteraard kunt u mij hierover ook benaderen.

Wordt u ook lid van de Parkinson Vereniging?
Wilt u doneren? U doet dat bij de fondsenwerver ParkinsonNL!

De Parkinson Vereniging is een actieve vereniging die zich inzet voor een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor de ruim 63.000 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. De rol van partners en kinderen (soms tevens mantelzorger) krijgt ruim aandacht.

(Citaat uit het boek “Omgaan met Rijangst”)

(Bron: Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer)

Wall of color!

%d bloggers liken dit: