Wij wensen u een goed 2023!


Wij wensen u fijne feestdagen en een goed 2023!’

Jolanda en Hans van Geluk
‘Ik ben NIET TE STOPPEN. Parkinson wel!’

In 2022 lanceerde ParkinsonNL een nieuwe campagne: ‘Ik ben NIET TE STOPPEN. Parkinson wel!’ om meer aandacht te vragen voor deze gecompliceerde ziekte. Dit met de volgende belangrijke mededeling,

‘Ik hoop dat er een medicijn komt, dat ook op tijd is voor mij.’

Dat is wat Kim, Floor en Erik je willen vertellen. Ze hebben alle drie de ziekte van Parkinson. En ondanks alle moeilijkheden en tegenslagen die dat oplevert, zoeken zij iedere dag weer naar de dingen die zij nog wél kunnen. Kim, Floor, Erik en alle andere mensen met parkinson zijn niet te stoppen. Maar ze willen wel dat hun parkinson stopt. En dat is mogelijk, als er maar genoeg geld voor onderzoek komt.

Kijk hier voor hun indrukwekkende oproep.

ParkinsonNLParkinsonNL verlegt grenzen in het leven van mensen met parkinson.

Onze focus ligt op het afremmen en liefst voorkomen van de ziekte van Parkinson. Tot die tijd zorgen we ervoor dat mensen met parkinson en hun omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Doordachte fondsenwerving legt daarbij de basis om doelgericht te investeren in onderzoek, innovaties en voorlichting.

Met de boodschap Ik ben NIET TE STOPPEN. Parkinson wel. vragen wij aandacht voor de gevolgen van de ziekte van Parkinson. Zoals onder andere Floor (79), Erik (60) en Kim (37) ervaren. Zij zijn niet te stoppen, maar parkinson wel. Als er maar genoeg geld voor onderzoek komt.

Help mee:

%d bloggers liken dit: