De officiële website Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer is een feit

25 april 2020, het is zover! De website van Parkinson(isme) en verkeersdeelnemer is nu officieel:

http://www.parkinsonenverkeersdeelnemer.com

Beste bezoeker, allereerst hoop ik dat het u, ook in deze bizarre tijden, goed gaat. Dank voor uw bezoek aan mijn website.

Met enig trots lanceer ik mijn website, doch doe dit op gepaste wijze gezien de situatie rondom de corona crisis.
Op één pagina na is de website klaar. Ik wens u veel leesplezier en hoop dat u de informatie kunt vinden die u zoekt en dat ik u van goede adviezen mag voorzien. Mocht u desondanks mijn ijver onverhoopt iets tegenkomen wat verkeerd geformuleerd is of dat u iets mist op de website, laat het mij gerust weten. Dan zal ik dit aanpassen.

Vriendelijke groet,

Hans van Geluk
Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer

Wordt u ook lid van de Parkinson Vereniging? Doneren mag ook, dat doet u via de fondsenwerver ParkinsonNL!

De Parkinson Vereniging is een actieve vereniging die zich inzet voor een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor de ruim 63.000 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. De rol van partners en kinderen (soms tevens mantelzorger) krijgt ruim aandacht.

%d bloggers liken dit: