Nieuws Parkinson, verkeer en meer


Topic “Parkinson in Beeld – Holding still, together” <

Updates over Covid-19 in Nederland –
Boksen bij de ziekte van Parkinson / Radboudumc –
Weer meer mensen kruipen met alcohol op achter het stuur: ‘Meer en strenger controleren’ / WNL –
Oudere man veroorzaakt ravage bij keuring CBR / Breda Vandaag –
“Clean Up In Aisle 10!”: De Bedrijven Die Voedselverspilling Aanpakken In Een Gecompliceerde Toeleveringsketen Voor Supermarkten / FoodHack –
De groenten uit de potjes van Hak worden 100 procent biologisch: ‘Het moet, de grond raakt uitgeput’ / BD –
‘Duurzamer vlees en vis met plantaardige proteïne’ / FoodBusiness –
Een duurzamere toekomst met bacteriën / KennisLink –
LEVEN ZONDER GIF / PAN-Nederland –
Bestrijdingsmiddelen en parkinson? Bingo! / The Optimist –
België maakte ten onrechte gebruik van uitzondering om pesticiden op de markt te brengen / Nieuwsblad.be –
Wat kunnen we leren van de mensen uit de Blue Zones? / ZilverenKruis –
Dit eten mensen met het blue zone-dieet (het eetpatroon waarmee je langer leeft) / BedRock –

De 8 Topics van 2022!

Niet kijken, kadootje!Gepubliceerd door Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer

PARKINSON(ISME) EN VERKEERSDEELNEMER Voorwoord Sinds april 2019 heb ik de diagnose Parkinson en moest mijn werkzaamheden als rijinstructeur, rijangstcoach en handels agent staken. Hierop heb ik besloten om mijn skills in te zetten als vrijwilliger voor de Parkinson Vereniging. Dit met doel om mijn mede Parkinsonians te kunnen ondersteunen met advies in onder andere Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer. Met meer dan 35 jaar ervaring als Rij instructeur, Faalangstdeskundige, Rijangst coach, Verkeersdocent en Inzicht in het karakter van mensen, Menskunde, Psychologie, Savoir-vivre (vermogen om sociaal met anderen om te kunnen gaan en zich maatschappelijk gepast en welgemanierd te gedragen) en Wereldkennis kan ik u ondersteunen. Door mijn expertise ben ik uitstekend in staat om het beste in mensen naar boven te halen. Heeft u een vraag schroom dan niet om deze via de website of per mail aan mij te stellen. Deze website is een verlengstuk voor de website van de Parkinson Vereniging. Als geen ander weet u wat de ziekte Parkinson met u en uw naasten doet. Het kan u op diverse manieren belemmeren om deel te nemen aan het verkeer. Zowel als voetganger (met stok, rollator), fietser (twee of driewielig), scootmobiel, invalide voertuig en automobilist kan het zeer complex worden als er op enige wijze angsten bij gaan ontstaan. De opzet van deze website is zo dat ik u van alle soorten angsten bij het autorijden iets mee wil geven. Maar dit is uiteraard ook toepasbaar op andere weggebruikers zoals voetganger (freezen) en fietser (balans) in de breedste zin van het woord. Dit is niet alleen voor u van toepassing, maar ook voor diegene die met u mee is. Ik wens u nog veel veilige kilometers toe en hoop dat u iets aan mijn adviezen heeft. Vriendelijke groet, Hans van Geluk Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: