Nieuws, Parkinson, verkeer en meer


Topic ‘Fietsen met Parkinson Gouda’ fietste op 3 september voor Bikevoorparkinson <

Updates over Covid-19 in Nederland –
Een onderzoek naar een nieuwe toedieningsvorm van apomorfine bij mensen met de ziekte van Parkinson (CHDR1933 deel B) / Parkinsonisme Vereniging –
Vacature: Expert | Coördinator scholingen verpleegkundigen en verzorgenden / ParkinsonNET / RadboudUMC –
Werken bij Amsterdam UMC: PhD student ParKCode / Amsterdam UMC –
Schokken en Schudden Bewegingsstoornissen-oorzaak-behandelingen-ervaringen / Movement Disorders Groningen –
Wat doet bewegen met ons brein? “Fietsen maakt je letterlijk slimmer, interview met Erik Scherder / Sjees –
VVN Opfriscursus Fiets / Veilig Verkeer NL –
Op welke tegemoetkomingen heeft u recht? / NIBUD –
Pesticiden – duurzaam gebruik (geüpdatete EU-regels) / European Commission –
1,2 MILJOEN EU-BURGERS TEGEN PESTICIDEN! BEDANKT VOOR JE ONDERSTEUNING / Red bijen en boeren! –
Geestdrift, met Bas Bloem: een inspirerende, motiverende keynote, speech en verhaal / Radboud Grand Round 106 –

Niet kijken, kadootje!


Wordt u ook lid van de Parkinson Vereniging?
Wilt u doneren? U doet dat bij de fondsenwerver ParkinsonNL!

De Parkinson Vereniging is een actieve vereniging die zich inzet voor een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor de ruim 62.000 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. De rol van partners en kinderen (soms tevens mantelzorger) krijgt ruim aandacht.
Bent u woonachtig in België? Dan kunt u ook hier de Parkinson Liga steunen of lid worden


Gepubliceerd door Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer

PARKINSON(ISME) EN VERKEERSDEELNEMER Voorwoord Sinds april 2019 heb ik de diagnose Parkinson en moest mijn werkzaamheden als rijinstructeur, rijangstcoach en handels agent staken. Hierop heb ik besloten om mijn skills in te zetten als vrijwilliger voor de Parkinson Vereniging. Dit met doel om mijn mede Parkinsonians te kunnen ondersteunen met advies in onder andere Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer. Met meer dan 35 jaar ervaring als Rij instructeur, Faalangstdeskundige, Rijangst coach, Verkeersdocent en Inzicht in het karakter van mensen, Menskunde, Psychologie, Savoir-vivre (vermogen om sociaal met anderen om te kunnen gaan en zich maatschappelijk gepast en welgemanierd te gedragen) en Wereldkennis kan ik u ondersteunen. Door mijn expertise ben ik uitstekend in staat om het beste in mensen naar boven te halen. Heeft u een vraag schroom dan niet om deze via de website of per mail aan mij te stellen. Deze website is een verlengstuk voor de website van de Parkinson Vereniging. Als geen ander weet u wat de ziekte Parkinson met u en uw naasten doet. Het kan u op diverse manieren belemmeren om deel te nemen aan het verkeer. Zowel als voetganger (met stok, rollator), fietser (twee of driewielig), scootmobiel, invalide voertuig en automobilist kan het zeer complex worden als er op enige wijze angsten bij gaan ontstaan. De opzet van deze website is zo dat ik u van alle soorten angsten bij het autorijden iets mee wil geven. Maar dit is uiteraard ook toepasbaar op andere weggebruikers zoals voetganger (freezen) en fietser (balans) in de breedste zin van het woord. Dit is niet alleen voor u van toepassing, maar ook voor diegene die met u mee is. Ik wens u nog veel veilige kilometers toe en hoop dat u iets aan mijn adviezen heeft. Vriendelijke groet, Hans van Geluk Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: